saqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatta hepimiz boşluğa düşüyoruz bazen o boşluktan çıkabilmek için parmağımızı dahi oynatmak istemiyoruz. Sıkılıyoruz, yeter artık diyoruz. Bu hepimizin başına geliyor. Ama bir şekilde hayat devam ediyor ve buna katlanmak durumundayız. Bu durumun içinden erkenden çıkabilmek için o parmağı bi an önce oynatabilmen gerek.

Benim sana önerim toparlayacağın ilk parayla bir doktora gitmen olacak. Antideprasan kullanılması taraftarı değilim ancak hayatın belli dönemlerinde oluşan bu kötü durumu atlatmak ve yeniden ayağa kalkabilmek için sana güç verir.
handsomebro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayata bakış açın değişsin hocam mesela ben bir adım atarken tek atıyorum yanımda ailem yok lise yıllarından beri başımın çaresine hep tek baktım.Sen de yaşadığın onca şeyi sineye çekerek ayağa kalk işin bir yerinden tutmaya bak vazgeçme tezcanlılığın seni kurtaracak şey olacaktır.Meslek arayışına gir mesela.19 yaşımda üniversitede çömezdim 21 yaşımda işe atıldım elbette başta kazanç beklemeyeceksin ama acı çekilmeden de refah elde etmek zor.Kimsenin doğuştan babası zengin değil.İçin sıkıldığında yaz,mesaj at destek olurum.Her şeyden vazgeçtim de ama kendinden asla vazgeçme
haber58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ALLAH yardımcımız olsun. Hepimizin.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle başlıkalrı okuyunca gerçekten üzülüyorum.elimizden birşey gelsede yada elon musk gibi olsakta ülkeyi kurtarsak diye fikirler geçiyor içimden
Öncelikle iyi dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim. Siz değerli forum üyeleri aradında bulunmakta çok güzel. Düşüp kalkmayan bir Allah var. İnsanoğlu imtihanlardan her zaman geçer. Allah hepimize hayırlı ve altından kalkabileceğimiz imtihanlar versin inşallah. Derdimi paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ederim tekrardan. İyi ki varsınız ❤😊