Stein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen kaçak yollarla Türkiye’ye gel üstüne hırsızlık yap. Bu ve bunun gibiler acilen sınır dışı edilmesi lazım, hapise atılıp devlete yük olmasınlar. Uzun vadede bunlar türeyecek maalesef…
hocam bugün karakoldan bilgi aldım, adamı denetimli serbest bırakmışlar şaka gibi. hem kaçak hem hırsız ama salındı. polis diyor zaten bi daha hayatta karakola uğramaz çünkü hiç bi yasal kaydı yok imzaya falan gelmez dedi. o zaman neden salınıyor kardeşim atın içeri yada sınır dışı edin defolsun gitsin...
tarikozbek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam selam Facebook da da görmüştüm hayırlı olsun tekrardan. Kamera bir işe yaramıyor kameraya yapacağınız masraf ile takip cihazı alın aylık 60 70 tl ye alabiliyorsunuz. Ya da tek seferlik 1500 gibi fiyatları var. O adamı deport ederler tekrar gelir Türk olsa içeri bile girmeden serbest kalır. Zincir vs bunlar boş hırsız kafasına koyduysa her türlü alet edevat getirir alıp gider. Kesinlikle bir takip cihazı alın üstüne branda örtün disk kilidi takın ya da bunları yapmak yerine ücretli otoparka bırakabilirsiniz
hocam bugün zincir kilit ve disk kilidi aldım, ikisini de taktım motora ve içim epey rahat etti şuan. ilerleyen günlerde de elime geçen parayla GPS alacağım 1000 lira civarına. artık daha iyi koruyacağım malımı.
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sevindim hayırlı olsun. bir kişiyi doyuracak kadar garibana sadaka verirsen 50-100 lira farketmez belayıda üzerinden kaldırırsın.sadaka belayı kaldırır.
aklımda hocam ilk fırsatta ihtiyacı olan birilerine yardımcı olacağım. şuan motora ve kilitlere baya para gitti ama ödeme aldığım an yardım edeceğim inşallah.

bu arada buradan bütün iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Stein hocama yazdığım cevaptaki gibi, şahıs adliyeden salınmış. yarın aksilik olmazsa karakola gidip şikayetçi olacağım ama tekrar bulunması pek mümkün değil çünkü adam kayıtlı adres verememiş, tc numarası falan zaten yok. bakalım ne olacak...