Merhabalar BOOTSTRAP 'ın şu özelliğini kullanıyorum;
<ul class="nav nav-pills mb-3" id="pills-tab" role="tablist">
<li class="nav-item">
<a class="nav-link active" id="pills-home-tab" data-toggle="pill" href="#pills-home" role="tab" aria-controls="pills-home" aria-selected="true">Home</a>
</li>
<li class="nav-item">
<a class="nav-link" id="pills-profile-tab" data-toggle="pill" href="#pills-profile" role="tab" aria-controls="pills-profile" aria-selected="false">Profile</a>
</li>
<li class="nav-item">
<a class="nav-link" id="pills-contact-tab" data-toggle="pill" href="#pills-contact" role="tab" aria-controls="pills-contact" aria-selected="false">Contact</a>
</li>
</ul>
<div class="tab-content" id="pills-tabContent"> <div class="tab-pane fade show active" id="pills-home" role="tabpanel" aria-labelledby="pills-home-tab">...</div>
<div class="tab-pane fade" id="pills-profile" role="tabpanel" aria-labelledby="pills-profile-tab">...</div>
<div class="tab-pane fade" id="pills-contact" role="tabpanel" aria-labelledby="pills-contact-tab">...</div>
</div>
Burada sayfayı yenilediğimiz zaman Home sayfası class ı active olduğu için sayfa yenilendiği zaman otomatik olarak home kısmı ortaya çıkıyor şimdi ben örnek veriyorum profile kısmında diyelim kullanıcı ismimi güncelliyeceğim güncelleye bastığım zaman kullanıcıya sayfayı yenilettirdiğim zaman home kısmı active olduğu için orası açılıyor otomatik olarak tekrar profile kısmını seçmesi gerek ben kullanıcıyı profile kısmına nasıl yönlendireceğim ?