Ferhat1230 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadasalar forumda çok kişi biliyordur yine de ben özet geçeyim swissborg adlı uygulama nin referans kampanyası için yatırım karşılayarak hem bı miktar kazanç sağlıyor hemde yapamayan arkadaşlara yardımcı oluyordum.
Buradan bir arkadasa yaptım aynı şekilde sonrasında bir arkadas yazdı wp den R10 da üyeliği olmadığını burdan yaptigimiz kişinin yönlendirdiğini söyleyerek o kişinin ismi ve numarasını gönderdi bende o kişiye yazdım ama geç saat olduğu için uyuyordur galiba diye çok üzerine düşmedim arkadaşa yatirim yaptım bir kaç işlem yaptık ama uygulamada sorun olduğunu yatırım miktarını bana gönderdiğini ancak geri iade edildiğini söyleyerek yarın halledelim uyuyacağım dedi ve bugün ortada yok arkadaş forum üyesi arkadaşa yazdigimda böyle bir numarayı tanimadigini bildirdi.

*********** kişinin numarası:05386577258
850 lira dolandirildim wp de kullanici adı da rasyonel dir bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ben başkalarına yardımcı olmak için güvendiğim halde dolandırılmak agirima gitti açıkçası yardımcı olanlardan olmaya çalışanlardan Allah razı olsun.
Konu yanlış yerdeyse doğru yere taşınmasını rica ediyorum.
VEDATEZER21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam. Teyit almadan işlem yapmamak lazım.
Saolun hocam haklısınız