C0S4R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bankalar sana kredi vermez. Ama hemen hemen her banka sana kredi kartı tanımlar. Direk kredi kartından çek ihtiyacını
AbdullahAA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kredi verseler bile bulaşma derim, 1000 lirayı bir tanıdıktan al günü geçmeden ödemesini yap, örneğin 3 ay sonra 5 ay sonra veririm diye bir gün belirt. Bankaya bulaşırsan devamı gelir. Ayrıca 3 başvuruna red vermişler, başka bankanın verebileceğini düşünmüyorum. Enparayı arayıp bir konuş istersen. Kredi verebilirler, en kötü ek para verirler diye düşünüyorum. Allah kolaylık versin.

İki hocama da katılıyorum
3 red yediyseniz kredi puanınız kötü etkilenmiştir redler sonrası kredi almanız kredi puanını yüksektene kadar biraz zor

Tanıdıklarınız, onlardan 1000 tlyi toparlabileceğiniz kadar güçlü mü bilemem fakat her tanıdıktan küçük meblalar ör 200-300tl kişi başı toplarsanız 1000tl toparlayamamış olsanız bile enpara kredi kartına başvurabilirsiniz bana göre en rahat kart veren bankadır içinde en kötü 500tl limit olur 1000tlye tamamlamak için lazım olan miktarı ordan çeker bir sonraki ay ödersiniz

Bana göre en mantıklı seçenek budur hatta belki kredi kartına bile ihtiyacınız olmayacak(fakat şuanki kötü kredi puanınızı düşünürsek kredi kartından düzenli ödemelerle puanı yükseltmeye başlamak iyi olur )