SİTENİZİN POPÜLER HALE GELMESİ İÇİN UYULMASI GEREKEN TEMEL ESASLAR
1- Doğru Alan Adı Seçimi: sitenizin ismi ile içerikleriniz uyumlu olmalıdır.
www.sporcamiasi.com sitesinde içerikleriniz sporla ilgili olmalıdır. Bu siteyi açıp araba içerikleri paylaşırsanız alan adı ile uyumsuz bir site kurmuş olursunuz.
2- Özgün İçerik: Sitenizde paylaştığınız içeriklerin daha önce kullanılmamış olması gerekir. Yani içerikler kopya olmamalıdır.
3- Kaliteli İçerik: İçerikleriniz okuyucunun ilgisini çeken, önemli ve değerli bilgiler olmalıdır. Okuyucunun ulaşmak istediği bilgiler olmalıdır.
4- İmla Kuralları: Siteniz Türkçe ise Türkçe yazım ve imla kurallarına uygun olmalıdır. Anlatım bozukluğuna dikkat etmek gerekir.
5- İçerik Kapasitesi: İçerikleriniz okuyucuyu doyurucu olmalıdır. Doyuruculuktan bahsettiğimiz gereksiz sözcüklerle içeriğin çoğaltılması değildir. İçerikleriniz en az 200-250 kelime olmalıdır. Bilgileriniz öz olmalıdır.

6- Tanıtım Yazısı: Sitenizi tanıtan yazıları güçlü ve otoriter sitelerde yayınlatarak hem backlink kazanırsınız hem de sitenizin tanınırlığı ve popülerliği artar. Tanıtım yazısı hizmeti satın almak isterseniz 500 sitemizden tanıtım yazısı hizmeti alabilirsiniz.
https://www.r10.net/tanitim-yazisi-p...esi-30-tl.html

7- Footer Link: Sitenize ait linkleri güçlü ve otoriter sitelere ekleterek sitenizin backlink almasını sağlayıp Google gözünde sitenizi değerli ve eşsiz kılabilirsiniz. Footer Link almak isterseniz 500 siteden footer link satışımız mevcuttur. Sitelerimiz farklı ip adresinde barınmaktadır. Güçlü ve otoriter sitelerdir.
https://www.r10.net/link-borsasi/236...esi-30-tl.html

8- Yorum Link: Güçlü sitelerin yorum bölümüne sitenizin linki ile yorum yaparak bu sitelerden backlink alabilir sitenizin backlink yapısını güçlendirebilirsiniz.
10.000 Siteden Yorum Linki 300 TL

9- Doğru Tema Seçimi: Sitenizin teması amacınıza hizmet etmeli ürün ve hizmetlerinizi doğru biçimde sunmanıza hizmet etmelidir.

10- Eklentiler: Sitenizde Aksimet (Spam Mesaj Engelleyici) – LiteSpeed (Ön bellek temizleme ve siteyi hızlandırma) – All İn Seo ( içeriklerinizi Google dünyasına adapte eden) eklentileri mutlaka kurulu olmalı ve gerekli ayarları yapılmış olmalıdır.

YORUM LİNKİ NE İŞE YARAR
1- Sitenizin domain otoritesini yükseltir. Bunun kontrolünü Ahrefsten görebilirsiniz. Çalışma öncesi domain otoritesi 7 olan site çalışma sonrası 40-50 seviyesine çıkmaktadır.
2- Sitenize güçlü backlink ağı sağlar. Bu da sitenizin google da otoriter site olmasını sağlar. Siteniz güçlü site olduğu için sitenize eklediğiniz tanıtım yazıları ve linklerden maksimum verim elde edersiniz.
3- Zamanla google dünyasında kelime bazlı yükselme yaşarsınız. Bu da size doğal yoldan ziyaretçi sağlar. Hitiniz zamanla artar.
4- Yapılan çalışma spam çalışma değildir. Sitenize zarar vermez. Google adsenseden spam yeme ya da sitenizin spama düşmesi söz konusu değildir.

WATSAP: 0531 791 86 26