Satış hedefinizi görünce coine bakmak istedim. Şuanki fiyattan 25 kat yukarı satış hedefi koymuşsunuz. Coinler için 25 30 kat sorun değil ama bu Floki 380 milyon dolar capi var. 25 kat demek şuanki sıralamaya göre coinmarketcap'ta 20.sıra demek. Peki coinmarketcaptaki ilk 20yi geçelim diğer 80 projeden daha iyi yanı neyi var bu coinin? Ki oyun coinleri için iyi araştırma yapmak lazım. Genelde başta hızlı kazandırıp sonra düşer ki sizin hedefine göre 9.5 milyar dolar cap olması bence zor. Herhangi bir tavsiye vermemekteyim. Sadece gördüğümü ve merak ettiğimi sordum. Bol kazançlar.
Merhaba fikrinizi paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederim : ) Floki son dönemdeki düşüş ile öncesinde gördüğü en yüksek fiyattan yaklaşık 10 kat aşağı düştü. Doge ve shib bir nevi rakip kriptolar. Onlarla geçmişten günümüze fiyat hareketleri ve proje alt yapısını kıyaslayıp kendimce o fiyatı hedef seçtim. Yanılıyor olabilirim ama iyi yapılırsa oyun (valhalla), tamamlanmak üzere olan dao geçişi, floki üniversitesi gibi farklı etkenlerin; rakip kriptoların yatırımcılarda daha önce oluşturduğu Fomo etkisini yakalama hatta geçme potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Tabii yanılıyor olabilirim. Ytd düşüncem : )
Herkese bol kazançlar dilerim 😊