AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin gibi değerli bir 'Alan adı tedarikçisi yanında bir fikir beyan etmek şahsım adına onur vericidir' öncelikli dileklerimi sunmayı istedim. Şahsım adına;

Satis24.com
[COLOR=#D9DAE9 !important] Fikirdolu.com [/COLOR]
[COLOR=#D9DAE9 !important]Pazarseli.com[/COLOR]
Kurye216.com
Kurye212.com
> satis24, muazzam. Bir E-Ticaret yapılabilir ve de marka halini bürüyebilir. 24 saatlik bir garanti sunarcasına bir etki bırakmış ve müşteriler bunu benimser.
> fikirdolu, Fikir odaklı ve de bol, bol etkileşimli bir kişisel 'BLOG' tarzı düşünülebilir, mükemmel ve de okunuşu çok iyi bir alan adı.
> pazarseli, Yine bir E-Ticaret olarak vurgulanabilir aslında, bana daha çok dışarıda ki pazar yerlerini anımsattı.
> kurye216, 216'yı anlamlandıramadım, ancak bilgi vermenizi isterim.
> kurye212, 212'de aynı şekil de, ancak tek aklıma gelen durumlar şunlar aslında '216'lı numaralar ve de 212'li numara kullanan bir grup kuryeler' tarzı olabilir gibi, bilemedim tabii ki. Bunlar nedendi hocam? Yani ne amaç ile alınmıştı, tanımı ne idi?

Hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.
hocam .çağimizin yeni trendlerindendir .. kurye. kargo ve tasımacılık .. sektöre yonelik projelik alan adlarıdır . ilgilenen arkadaşların cok işine yarayacagını düşünüyorum
kurye216 anadolu yakasını temsil ediyor .. bu bolgede kurye firması kurulup dağitim yapılabilir .
kurye212 avrupa yapasını temsil ediyor.. bu bolgede kurye firması kurulup dağitim yapılabilir .
iki yaka arasında .. kurye firması kurulabilir ve degerlendirebilir.. orta seviyede firmalar için idealdir ..