Hocam derdiniz nedir bilmem ama İçimde sebebini bilmediğim dediğinize göre anlaşılan sizde bilmiyorsunuz. Şahsen sizi tanımam etmem büyüdüğünüz çevre aileniz nasıl yetiştirildiniz hiç bilmem , ama eğer elinize diken battığında bile abartıp doktora gidiyorsanız gidin yatın hastaneye herkesin psikolojisi herseyi kaldıramaz , kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın. Bazen evde saatlerce abartısız söylüyorum 3.5-4 saat kendi kendime konuşarak tur atıyorum , kafamın içinde sesler duyduğum oluyor , dışardayken takip ediliyormuş gibi hissediyorum hatta bazen gideceğim yere ara sokaklardan kaça kaça gidiyorum , sürekli birisinin beni izlediğini düşündüğüm oluyor ve bunlar sadece klişe şeyler , daha garip görünmemek için anlatmadığım şeyler tonla var . Ama eminim ki benim yaşadıklarımı trilyonlarca insan yaşıyordur insanın doğasında olan şeyler bunlar kendinizde kusur görmeyin ne zaman ki gerçekten kafanızın içinde bir karakter oluşup , sizi yönetmeye başlar ve ona kendi iradesini verirsin o zaman aban ilaca , onun dışında benim yakın çevremden tanıdığım psikolok var hastalarının anlattıkları görsen inan gülmekten gözünden yaş gelir. Biri rüyasında deprem olduğunu görmüş uyanırken kulağı çınlamış yok efendim neymiş beyninde tümör varmış gitmiş doktora film çekmişler hiçbir şey yok aylardır beyninde tümör olduğunu düşünüyormuşta ilaç istiyormuş bilmem ne saçma saçma sorunlar kendine dert arayan hobisi eğlencesi mutluluk kaynağı olmayan insanlarla dolu psikolok , ayrıca size verdiği ilaçların neredeyse %90 uyuşturmaya yönelik beyninizin fonksiyonlarını bozuyorsunuz çalışma şeklini bozuyorsunuz ve artık düşünmemeye bir şey yapmamaya uyuşuk olmaya başlıyorsunuz , sanıyorsunuz ki iyileşiyorum oysa ki sizden tüm insanlığınızı alıyorlar ne bir duygu hissediyorsunuz ne de düşünebiliyorsunuz ot gibi yaşıyorsunuz ilaç kullananların çoğuyla konuş ilaç kullanmayı bıraktıktan sonra daha mı iyi olmuşlar daha mı kötü . Kendinize vakit ayırın , hobi edinin zevkleriniz olsun araştırmaya yatkın olun gitmediğiniz yerlere gidin yapmadığınız şeyler yapın zamanla tüm sorunlarınız azalacaktır