EDİT SATIŞ İÇİN BİR ARKADAŞLA ANLŞILMIŞTIR

Site adresi: www.silvermedya.com
Sitenin aylık getirisi: +3000₺ (Kazanç 1.000₺)
Sitenin açılış tarihi: Temmuz 2021
DA / PA Değerleri: İnceleyiniz
Kategori, sitenin içeriği nedir: SMM Panel
Günlük hit sayısı: 10-20
Ziyaretçi kaynağı: ( örn: %70 direct - %30 sosyal medya )
Domainin Yaşı: 1.5 Yıl
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey Dahil
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

SİTE HAKKINDA:

Merhabalar;

Yaklaşık 6-7 aydır aktif olarak hizmet verdiğim smm panelimi ihtiyaçtan satıyorum. SMM panelim yaklaşık 6-7 aydır hizmet vermekte toplamda 18-20.000₺ ciro elde etmiş bir paneldir. Totalde 6410 siparişi bulunmaktadır. Fiyat olarak ortalama fiyatlarla satış yapılmıştır. Piyasadaki ucuz servisleri çekip müşterilere sorun yaşatmak istemediğim için bilinen bir panelden devamlı hizmet almış bulunmaktayım. Sisteme kayıtlı 1015 üye bulunmaktadır. Panelimde seo çalışması bulunamamaktadır üyeler reklam çalışması ile çekilmektedir. Sosyal medya reklamları ile sadece böyle ciro elde edilmiştir. Alan kişi seo ve google reklamı ile siteyi çok daha iyi hale getirebilir. İlk zamanlar açtığımda çok hevesli ve istekli çalışınca kâr marjını %25 olarak tuttum ve aylık 800-900-1000₺ gibi temiz gelir elde ediyordum daha sonrasında kâr marjını yükselttiğimde daha az satışla bile +1000₺ kâr elde ettiğim oldu. Son zamanlarda gelirler bir hayli düştü. Sebebi ise instagram güncellemeleri ve dolar kurunun artması nedeniyle fiyatlar yükselince maalesef paneldeki servislerin bir çoğu silindi ve olanlarında fiyatı yükseldi bu yüzden bende kâr marjımı daha az sipariş olucak diye %50 ye çıkardım. Şuanda da aynı şekildedir. Aralık ayı en kötü en ilgisiz ay olmasına rağmen 600₺ gelir bırakmıştır. Yani en kötü zamanında bile 600₺ kazandırdı.

Kullanılan yazılım Elinsoft a ait MoonPanel kullanılmaktadır. Yazılım değeri sadece kdv dahil 354₺ dir. Panelimde 2 adet şık SMM panel özel temalar bulunmaktadır. Her temaya kdv dahil 354-354 yani totalde 708₺ temaya ücret ödenmiştir. Hosting güzel nete bağlı olup hosting ile devredilecektir. Panel için forumlarda ve sosyal medyada paylaşılmak için çok şık tasarımlar yapılmıştır. Logo tasarımı, çok şık konu tasarımı, banner tasarım ücretlerine totalde 400₺ ücret ödenmiştir. Sosyal medyada reklamlara yaklaşık 300-400₺ ücret harcanmıştır. Alan kişiye 13.900 takipçi instagram hesabıda verilecektir. Sistemin tüm reklam ayarlamalarını kendim yaptığım için nasıl reklam çıkılır nasıl reklam yapılmalı gibi konularda alıcı kişiye destek vereceğim.

EK OLARAK PANELİ SATIN ALAN ARKADAŞA ÜYE KASMA VE SATIŞ ARTTIRMA EĞİTİMİNİDE ÖĞRETECEĞİM BÖYLECE 10₺ GİDER İLE 20-30 MÜŞTERİ NET BİR ŞEKİLDE BULABİLECEKTİR.

FİYAT: Açık Arttırma Usulü
Başlangıç: 2.000₺
Min Arttırma: 100₺
Hemen Al: 8.000₺
Bitiş Tarihi: Son Teklif +72 Saat

KAZANÇLARI BİRAZDAN KONUYA EKLEYECEĞİM

EDİT: 2021 YILINDAKİ KAZANÇLAR;

https://www.hizliresim.com/ezqbrxs

2022 YILINDAKİ KAZANÇLAR ( OCAK AYINDA 1 MÜŞTERİDEN 1800 TL TUTARINDA BANKA İLE MANUEL SİPARİŞ ALINIP +1000 TL KAZANÇ ELDE EDİLMİŞTİR)
https://www.hizliresim.com/2f9jyf7