intelsovision adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben de öyle düşünüyorum elle nasıl eklenir ki? @Backlinkim; hocam sizin görüşünüzü merak etmekteyim
Önemli olan 5.000, 10.000 gibi rakamsal boyutlardan ziyade bağlantılardan elde edilecek verimdir. 1 adet kaliteli bağlantı, 5.000 adet vasıfsız bağlantıdan çok daha yüksek getiriye sahip olabilir. Bu gibi yüksek rakamları paketlerinde barındıran bir kişinin "manuel" çalışması bana göre mümkün değil. Çoğu program kullanıyor, işi ticarete dökmüş, ne yaptığını dahi bilmiyor. Fayda ve zarar boyutundan ziyade para kazanma odaklı düşünüyor maalesef. Sonrası da malum. Ani sıralama kayıpları ya da Google tarafından uygulanan çeşitli yaptırımlar. İşin komik tarafı, bazı kişiler paket içerisinde 5.000 adet siteden backlink şeklinde ekleme yapmış. 5000 farklı tumblr blog açmış, müşteriye bunu rapor diye atıyor, şaka gibi Biz illegal bir yöntem kullanmıyoruz, geliştirmiş olduğumuz sitelerimize, anlaşmalı olduğumuz sitelere, portföyümüzdeki sitelere tek tek kendimiz ekliyoruz. Makale ekibimiz var, gerekli görselleri ve makaleleri oluşturarak belirlenen kelimelere link çıkışı sağlayarak bunu müşterimize iletiyoruz. Çalışmalar müşterilerimizin kendilerine özel olarak oluşturuluyor. Her dosya ayrı ayrı tutuluyor. Bizim gibi doğal olarak çalışan arkadaşlar da mevcut forum içerisinde. İşini ehliyle yapan, yapmaya çalışan... Dediğim gibi, işi sadece ticarete dökenler de.