Nebulous adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aldığınız tarihlerdeki kur ,ekran kartı elektrik fiyatlarıyla bugünün bir mi gelip benim mesajıma çok bilmiş gibi cevaplar veriyorsunuz.

arkadaşta farkındaysanız size geçen sene elinizde 100bin tl olsa ne yatırım yaparsınız diye sormamış.

aylık getirsi 2.5 - 3bin tl olacağından bahsetmişsiniz 100bin tl'nin getirisi matematiğe göre'de 33 ayda çıkacaktır.

yani gelip bana o şekilde mesaj yazmaya ne hakkınız var siz kimsiniz ki benim danışmanlığım ile ilgili gelip beni yargılıyorsunuz.

birde üstüne üstlük ev yatırımıyla mining yatırımını bir tutuyorsunuz.

Öncelikle üslubuna dikkat et sen kimsin ki siz kimsiniz ki falan filan bunlar çocukça çerçeveler. Arkadaş bir soru sormuş "
Sizce mining rig kurmak mantıklı mı elektrik giderleri alt coin etkenlerini göz alınca + yönler mi - yönler mi ağır basıyor . Şuan yapan varsa bilgi verebilir mi . Elimde 100 bin tl gibi bir para var

" MANTIKLI MI ? bak ben de senin açıklamana yaptığım açıklama da miningin mantığını anlatmışım ama sen gelip bana senin aldığın kur senin aldığın zaman falan filan. Hani sen mining danışmanısın ya şuan ozaman iş yapamıyorsun kardeşim böyle öngörülerle zor yani