Haber sitesi açıp bu denilene uymak zor ama keyword haberlerde dikkat edilmesi en azından daha sağlıklı oluyor. Bir de sabır lazım özellikle yeni bir site ise düzenli olmak herzaman kazandırıyor. Schema ya ben de önem vermiyorum çok üşeniyorum niyeyse

Ellerinize sağlık güzel bi hatırlatma oldu benim için.
Teşekkürler ilginiz ve yorumunuz için

Doğrudur haber sitelerinin kullanıcı dostu olması pek alışık olduğumuz bir durum değil zaten. Ancak bilinen haber siteleri kadar otoriter de olamazlar bu bir gerçek
Uzun zamandır seo gelişmelerini takip etmesem de geçmiş dönemde gördüğüm bu "keşfedildi ancak dizine eklenmedi" ibaresi yazının kalitesi ile ilgili değil benzersizliğiyle ilgili gibi geldi bana.
Şöyle ki ; " internetten para kazanma" başlığıyla bir yazı yazdınız. Google bu başlığı ve yazıda ki kelime öbeklerini tarıyor ve arama sonuçlarında yer alan diğer yazılarla kıyaslıyor. Eğer benzer öbekler içeriyorsa " bu içerik zaten yer alıyor. Tekrar eklemenin anlamı yok" gibi bir yapıyla dizine eklemiyor. Google içerisinde yer almayan bir yazı yazın ne demek istediğim daha iyi anlayacaksınız. Yazının anlamlı olup olmaması önemli değil. Benzersiz bir içerik olması yeterlidir.
Doğrudur. Ama ben kendi tecrübelerime dayanarak söylyieyim, birkaç aceleye gelen içeriğim vardı, bunlar özgün olsalar da kurgu pek iyi değildi kelime sayısı 600-700 küsürdü, bunları iyileştirdikten kısa bir süre sonra index aldı. Yapıyı da genelde ilk sayfadaki rakiplerimden kopyalarım.
https://www.r10.net/google-optimizas...abilir-mi.html
İlgili konuda bende schemaların önemine dikkat çektim, tarama bütçesi konusunu da anlattım fakat kimsenin ne bu konuyu yada diğerlerini okuduğu yok hocam.
İndex alamayan R10'a konu açıyor.
Araştırmayan, gündemi takip etmeyen adamın sitesi bırakın indexlenmesin.
Ne yapalım ben anlamadım ki hepsinin videosunu bile anlattık ama anlamayan adam anlamıyor, hala daha yazan var index alamıyorum diye.
Evet hatırlıyorum bu konunuzu, teşekkürler. Ben de son zamanlarda sıkça rastladığım için özetlemek istedim. Birçok şey 10 yıl öncesinin mantığıyla olmuyor, ama bu konuya kullanıcılardan çok, sağdan soldan okuduğu eski kaynaklar ile eğitim çeken arkadaşlar sebep oluyor aslıda. Ücretsiz olsalar da, iyi niyet barındırsalar da güncel olmamaları insanları yanlış yönlendiriyor ve bilgi kirliliği yaratıyor.