samutm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
umarım başarılı olur. steamdb.info'da reklam yok sizin gelir modeliniz ne olacak. adsense siteyi toplama içerik olarak algılar diye düşünüyorum.
search console için net bir bilgim yok kendi deneyimim, etkilemiyor.
ifttt ya da kendi yazacağınız bir botla eş zamanlı reddit ve twitter'da paylaşırsanız hızlıca index alır, +trafik gelir.
seo konusunda her bir oyun için <p> tag'i kullanılan yazı kısmı olması gerektiğini düşünüyorum. siz <td> içinde yazmışsınız. (steamdb.info <p> tag'i kullanıyor)
riskli bir düşünce geldi hatta bir bot yazmayı da düşündüm(kesinlikle yapacağım ) steam oyun incelemelerini rewrite edip içerik olarak yayınlayabilirsiniz.
Adsense %90 kabul edecektir cunku toplama icerikten cok istatistik var sitede. Oyun bilgileri fix bilgiler oldugu icin seo tarafinda da sorun yasamayacagim diye dusunuyorum. Fiyat karsilastirma siteleri gibi dusunun. Her siite ayni urun bilgisini kullaniyor.
Acikcasi Adsense odakli acmadim siteyi. Hit yakalamak istedigim kelime "price history". Oyun key'leri satisi yapan sitelerini reklamlarini eklerim diye dusunuyorum.

Aslinda trafik olduktan sonra reklam kolay. Amacim vakit ayirmamak oldugu icin gelen miktar giderlerini karsiladiktan sonra yeter.

Icerik topuna cok girmek istemiyorum ama twitter ve reddit olayi mantikli aslinda. Price Alert baslikli mesajlar atilabilir.