Geçenlerde bir genç kardeşimiz:

@Peace; adlı üyeye - trade atıyorum siliniyor. Peace modlar tarafından korunuyor falan yazmıştı herkes hatırlar diye düşünüyorum: Konusu silindi.

Velhasıl kelam geçen bu elaman bana yazdı ama ben az önce konusu görünce fark ettim: XXX miktar para gönderip paparadan birine göndertti. Yani düşünebiliyor musunuz, x kişiye - trade atıyorsun 3-4 kere haksız tradeden ban yiyorsun yetmiyor şikayet konusu açıyorsun yine ceza yiyorsun.. yetmiyor gelip Peace modlar tarafından korunuyor diyip beni kötülüyorsun 2-3 hafta sonrada gelip abi şu parayı al ee paparadan buraya gönder diye benimle ticaret yapıyorsun.

Elemana ininal kullanmıyorum ama r10da vardır bulabilirsin dedim hemen konu açmış o zaman anladım:

Elemanla olan konuşma: (KRALSINIZ) 3 kere şikayet konusu açmıştı hakkımda 4 kere - trade attı sanırsam ama 1 tanesini atamadı engellemiştim çünkü artık atmasın diye

Şimdi gider numaramı açık açık paylaştı diye şikayet konusu açar.. şaşırmam ama umrumda değil. Daha önce yemek canavarı diye paylaştım kendisini şimdi diye yaptığı yüzsüzlüğü paylaşıyorum.

Bende ininal yok dedikten sonra açtığı konu: https://www.r10.net/sorum-var/311130...tabilecek.html

Samimi söylüyorum uzak durun arkadaşlar uzak durun.