havvaolurdonmez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkese selamlar.
Geçtiğimiz günlerde boşa düşen kredibanka(.)net domainini kaydettim. Açıkçası neden kaydettiğimi bilmiyorum, DA-PA değerinin 10-30 olmasına kanmış olabilirim bir de .net domainlere garip bir sempatim var.
İlk alırken satmayı düşündüğüm için kayıt ettim. Ancak şu sıralar aklımdan projelendirmek geçiyor. Bir yanım "dene şansını, domaininin aranma hacmi yüksek, yatırım yaparsan karşılığını alırsın" diyor, diğer yanım ise "Türkçe içerikli siteyle bir yere gelene kadar kılların ağarır, otur oturduğun yere" diyor
Siz olsanız ne yaparsınız, projelendirmeye değer mi yoksa gelişine açık artırmaya mı çıkartalım?
"dene şansını, domaininin aranma hacmi yüksek, yatırım yaparsan karşılığını alırsın" diyor, > Bu net doğru bir karar olacaktır şahsınız adına, çok iyi yerlere getirebilir sizi bu alan adı hocam.

diğer yanım ise "Türkçe içerikli siteyle bir yere gelene kadar kılların ağarır, otur oturduğun yere" > Buna kesinlikle katılmıyorum, Türkçe içerikli olan ve de gördüğüm (Canlı Tanıklık Ettiğim) 30K/Ay geliri olan BLOG siteleri gördüm, neden olmasın dedirtir size, bu yönde lütfen ön yargılı olmayın, deneyimlemek her zaman sizi üst bir rütbeye doğru yöneltir, bilginize hocam.

Tebrik ederim, alan adı şahane!