BeyzaCigdem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 5 aydır doğalgaza hiç dokunmuyorum. Dışarı çıktığımda bile hep 38 derecede 3 petek yanıyor. Elimi kombinin kapağına bile sürmüyorum. İlk ay 240 civarı, sonraki ay 350 civarı derken bu ay 715₺ fatura geldi.

Kombiye dokunmadan 6 ayda bu tutara ulaşmak can sıkıyor
Bir de çok fazla tutarsızlıklar var. Örneğin 2+1 eve 1K TL geliyor başka eve ise 400 yani resmen kafa karışıklığı var. Bizim kombi min 40'a geliyor Bakalım bu ay sadece 40'da çalıştıracağım.

Biu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayaç memurları anlık
https://youtube.com/shorts/tZgmxXr1SLA?feature=share
Kesin bize gelen böyleydi Göreydim 2 laf ederdim

Dipnot: Ben min 35 de yakmama rağmen geçen yıl gelen 150-180 tl fatura bu yıl 339 TL aynı yakıyoruz değişen birşey yok
Tuhaf ya acaba kombiyi mi değiştirsek Biz de min 40 var onun altı yaz diye göstergesi görünüyor.

umityildrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğalgaz faturanızı sıfırlayın. Tabi tüp de kullanmanız gerekiyor. 🙂
Sanırım böyle giderse hepimiz döneceğiz ama kömür fiyatları da almış başını gitmiş diyorlardı

whitelotus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bolu'da yaşıyorum sadece geçtiğimiz 10 - 15 gün boyunca yakmak zorunda kaldım onun harici yanmıyor asla. Ona rağmen fatura bu ay 226 tl geldi. Az diyenleriniz olacaktır, bi öğrenci için kalbe inecek rakam kız arkadaşım diyor ki itiraz istemem beraber ödeyeceğiz
Gerçekten çok tuhaf ya. Bu tutarsızlık insanı şüpheye düşürüyor. Yanı ortalama rakam yok. Bir öğrenci arkadaşım şey demişti ; Aynı binada 5-10 öğrenci evi var hepsini çok ekstram farklar gelmiş. Birine 120 TL birine 780 TL birine 300 yani kafa karıştırıcı