teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Saatte problem olduğunu keşke kayıt altına alabilseymişiniz.
Ödeyip dava edebilirsiniz gibi duruyor. Sonraki gelen faturalarda yanlışlık olduğu ortaya çıkacaktır bu durumda. Şirketler özelleştiği için kimse sorumluluk almak istemeyecektir.
Sıkıcı ve yorucu bir süreç olduğunu tahmin edebiliyorum anlattıklarınızdan.

Konudan bağımsız olarak tüketim fiyatı olarak da çok yükseldi elektrik.
Bunun sebebi de alım rakamları gibi görünüyor aslında.
EPDK'nın yıl başında yaptığı güncellemeyle üretim tesislerinden elektriğin kWh'i 1.56 TL + KDV ye alınıyor. Geçen yıl bu ücret 0.63 TL + KDV idi.
Bu rakamlara devlet üreticiden alım yapıyor, dağıtım şirketine veriyor ve dağıtım şirketi bize bu elektriği 2 - 2.25 TL aralığında satıyor.
Teşekkür ederim, inanın inanması zor ve bir o kadar rezil bir durum.
Zam konusunda yapılacak hiçbirşeyin olmadığın farkındayım, hakkımı sadece bu kwh değerleri ile aramaya çalışıyorum. 1 aylık kullanım ile 15 günlük kullanım ne olursa olsun bir olamaz. Yani benim evdeki cihazlarımı ya 2 katına çıkarmam gerekiyor yada farklı bişey yapmış olmam gerekiyor.

İşte sorun burada, bunu kim nasıl neden neye güvenerek yapıyor/yapabiliyor kim izin veriyor bunun davasını süreceğiz.

Ve artık önceki mesajlarda dediğim konuda eminim;
Büyük bir ayaklanma başlatmamak için küçük ilçelerden başladılar bunu yapmaya. Haberlere de baktığınızda bu sorunu yaşayan halkın çoğu gerçekten ilçe.