teknoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam aslında sizi suçlamak gibi bir amacımız yok.
O kadar absürd şeyler gördük ki altında hep başka şeyler çıktı. Kimseyi savunmuyorum ben bu arada. Fiyatların yüksek olduğu aşikar ortalama 2.01 TL'den faturalandırılmışsınız. Bu rakam yeterince yüksek ama sizin faturada asıl mesele kullanım. Günlük 64 kw normal bir evde kullanılması söz konusu bile olamaz.

Önceki faturayla şimdiki sayaç farkını karşılaştırın doğruysa hattınızı kontrol ettirin. Bu kullanım sayaçta göründüğü sürece gelen adam bu faturayı sana yazmaya devam edecek.
Son üç aylık süreçte 4 adet fatura geldi. 2 adet 15 günlük ve 2 adet 1 aylık.

Bakınız,
ilk ay1000 kwh elektrik tüketildi, fatura yüksek geldi 1.600 tl gibi bir rakam. Buna istinaden elektrik kullanımımı neredeyse yarı yarıya indirdim. (Çamaşırları haftada bir kez yıkadık vs.)
Daha sonra 15 günlük bir fatura geld, haliyle kullanımın düşmesini bekliyoruz değil mi ? Evet, düşmedi. Kullanım 960 kwh.
Daha sonra 15 günlük daha fatura geldi, ilginç bu da 1200 kwh. Yani 15+15 = 30 oda 1200 + 960 = 2160 kwh.

Neeee ? 1 dakika, neden 2 fatura kesildi ? Neden bu kadar kwh yüksek ? Kullanımı düşürdük ne oluyor ? Dememizin ardından şikayet kaydı oluşturduk ve beklediğimiz cevap şu;

" Kusura bakmayın saatte bir problem var, düzelttik mağduriyetinizi giderdik " olurmu öyle şey ? Nerede görülmüş özel bir şirketin geri adım attığı, hükümet onlardan yana sonuçta...

Gelen cevap; " Hiçbir sorun yok, kullanmışsın. "

Ama kullanmadım ? Daha sonrasını yazmaya inanın gerek dumuyorum, tekrar tekrar aynısını yazmak yorucu
Allah yardımcımız olsun ne diyelim, hayırlısı.

Yani istemeden şunuda artık söylemek istiyorum buna sebep olandan çocuklarımın, ailemin rızkından çalanlara, buna izin verelenlere ve göz yumanlara hakkım sonuna kadar haram zehir zıkkım olsun