Bir arkadaş faturayı istedi gösterdim, dileyen misafirim olup evimede gelebilir çekinmeyin lütfen
Gardıroba sakladığım gizli madencilim ekipmanlarımı ve uzaya yeni göndereceğim uzay aracımın prototipini gösterebilirim
Tövbe estagfirullah, kimseye yalan borcum yok dediğim gibi. Gizli saklı birseyimde yok, ilçe olarak hepimiz kripto para madenciliği de yapmiyoruz, tesla ile ortak ta çalışmıyoruz, fantezi olarak saatimden kaçak elektrik çekende yok.
Son olarak, toz pembe gösteren gozlugumde yok.
Konu kilitlenebilir, beni anlayan ve aynı sorunları yasayan dostlarım allah sizlere sabır ve güç versin.
Öte yandan gerçekleri 45 numara küçük gosteren gözlük takan arkadaşlara da diyeceğim o ki, guvendiginiz dağlara kâr yağar elbet.
Herkese hayırlı günler, hayırlı işler.
Hocam aslında sizi suçlamak gibi bir amacımız yok.
O kadar absürd şeyler gördük ki altında hep başka şeyler çıktı. Kimseyi savunmuyorum ben bu arada. Fiyatların yüksek olduğu aşikar ortalama 2.01 TL'den faturalandırılmışsınız. Bu rakam yeterince yüksek ama sizin faturada asıl mesele kullanım. Günlük 64 kw normal bir evde kullanılması söz konusu bile olamaz.
Önceki faturayla şimdiki sayaç farkını karşılaştırın doğruysa hattınızı kontrol ettirin. Bu kullanım sayaçta göründüğü sürece gelen adam bu faturayı sana yazmaya devam edecek.