- 1 kelime birden fazla kişiye satılmayacaktır.
- Hiç kimse ile herhangi bir istatistik, gelir bilgisi, başka bir müşterinin aldığı kelime ve benzeri hiçbir durum paylaşılmaz.
- Daha önce satış yaptığım kelimelerin konularına ve ticaret puanlarıma profilim üzerinden ulaşabilirsiniz.
- Kelime alan her müşteriye ayrı ayrı ilgi ve alaka gösterilir, kelimeyi sattım iş bitti olmaz, yol haritası çizmede yardımcı olunur.
- İstendiği taktirde domain önerisi yapılır, tam anahtar kelime domain boşta ise belirtilir.
- Kelimelerden biri satıldığında konu içeriğinden ve kişisel arşivimden silinir.
- Tüm kelimeler makale/içerik çıkarabilme açısından özenle seçilmiştir.
- "Nedir, kimdir vb." kelimeler yoktur.
Aşağıdaki kelimelerden hangisi veya hangilerini almak istiyorsanız, kelimenin görüntüsünü özel mesaj veya WhatsApp (Buraya Tıklayarak Mesaj Atabilirsiniz) yoluyla bana iletebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.
Kelimelerden bazıları PREMIUM kalitede olup hem trafik hacmi hem de TBM açısından yüksektir.
Bazı kelimeler sadece yüksek hacme sahiptir, bazıları ise orta-ideal hacim ve yüksek tbm sahiptir.
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 500TL
--------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 250TL
--------------------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 250TL
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 100TL
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 120TL
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 75TL
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 150TL
Yukarıdaki kelimenin fiyatı: 150TL
Bu şekilde kelimeler bulabilmek için eğitim arıyorsanız eğitim konusu için;
Tıkla