Bu konuda yönetimde en az bunlar kadar suçlu bence, yeterince katı davranmaları için kaçkere ricacı oldum bitane uyarı veriyolar sonra aynı devam. Report ettiğim kişilerin reportladığım konusu kaldırılıyo 2 gün sorna aynı kişinin kural ihlali konusundan tekrar görüyorum. Artık yönetimin katı bi tavır takınması lazım şunlara karşı
Sizin bahsettiklerinizde iki ihtimal var hocam. Birisi alenen "nasıl olsa ceza almayacağım, en fazla konumu kaldırırlar" şeklinde açılan konular. Diğeri ise bilgi dışında kategoriye ilk defa konu açan, kuralları okumadan konu açan kişiler. Fakat açtığım konuda bahsi geçen arkadaş muhtemelen ilk bahsettiğim şahıslardan biri. Arkadaşı da tembihlemiş sanırsam ismimi vs. verme diye. İsmini bile söylemedi "çok uygun fiyata" yardımcı olduğu için. Yani ne diyebilirim ki. Olay rakamlar dönen fiyatlar vs. de değil aslında. İnsanlar nasıl bu kadar kör olabiliyor başkalarına karşı ? Ben gidip 20 tane hesabı 20-30 TL'ye versem her sattığıma da desem ki "kimseye bahsetme ismimden vs." burada kim iş yapabilir ? Benimle aynı satış kategorisinde olan insanlardan hangi biri kazancını doğru düzgün sağlayabilir ? Ben bu durumdan kazançlı çıkarım. Cebime para girer peki ya diğer insanlar ? Onların hakkını yemiş olmaz mıyım ? Kaldı ki ben zaten güzellikler yapıyorum. Birine hesap satıyorum içimden geliyor bir tane de ben hediye ediyorum. Demek ki işin içine bu şekilde fitne fesat sokmamız gerekiyor kazanç sağlamak için.