Evet öyle diyebilirim. İnternet hizmetimi olarak neredeyse hiç sorun yaşamadım. Fiyat olarak piyasada bulunan firmalardan iyi durumda ve teknik destek konusunda iyiler.
Ben genel olarak öneriyorum ama dediğim gibi kurum konusunda sorun yaşayabilirsiniz. Eğer sorun yaşarsanız önerdim diye arkamdan sövmeyin

Bu konuda da kesin sorun yaşarsanız demiyorum. Ben Muğla, İzmir, Gaziantep, Mersin üzerinde kullanım yaptım. Kimisi kendi altyapısı kimi Telekom normal, Telekom fiber hatlarıydı. Bunlardan Muğla'da sorun yaşadım Telekom İl Müdürü aracılığı ile hızlı işleme aldırdım. İzmir'de kendi altyapısında sorun yaşadım yaklaşık 25 gün bağlantı sorunu yaşadım yine bir İl Müdürü ile işleme aldırdım. Gaziantep üzerinde bir sorun yaşamadım. Mersin Üzerinde de sorun yaşamadım.
Tecrübelerime göre Telekom Fiber hattının olduğu yerlerin Telekom ekipleri çok daha düzgün çalışıyor bu nedenle sorun yaşanmıyor. Bu bağlantı sorunları Telekom tarafından kaynaklanıyor. Türknet gelip kurulum yapıyor ama kendi altyapısını da bile Telekom bağlantı işlemlerini yönetiyor. Bu Telekom'un uyguladığı yıldırma politikası mı bilemiyorum belki de amaç bu yani bu bağlantı problemini farklı firmalardan hizmet alırsanız yine yaşayabilirsiniz örneğin Turkcell hizmeti alırken 35 gün kurulum yapılmamıştı. En son yine bir müdür araya koyarak yapmıştık.
detaylı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam bakalım hayırlısıyla geçiş yaparsak kullandıkça göreceğiz artık