bytulu16 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cloud 2 a giriş yaptın sol üstten proje ye tıklayın isim vermedi iseniz ilk projem diye bilir orada açıtıgınız projeleri göreeksiniz olusturdu iseniz birden fazlada olabilir tek projeniz var ise üzerine tıklayın açılan sayfada sol kısmında yer alan proje ayarlarına git e tıklayın , proje kimliğini kopyalayıp yukarda yer alan kapat tusuna basın acılan yerde proje kimliğinizi girmenizi isteyecek girip kapat deyin muhtemel 2 gun sonrasında tarih verecektir orada ibraz da ediyor kapattıgınızda faturalandırma vs var ise durdurulacaktır diye
Ardından menüden faturalandırma kısmına giriş yapın durum olarak aktif yazacaktır altında yer alan faturalandırma hesabımıa tıklayın açılan safyada yapılan harcamanız var ise size söyleyecektır sağ tarafta size verdiği ücretsiz kredi miktarınıda belirtir sol menüden en altta hesap yönetimine tıklayın
Bu faturalandırma hesabına bağlı projeler diye yer verir oradan faturalandırmayı evre dısı bırak veya kapat diyebilirsiniz sizden ücret talep etmez eger ücretsiz bakiyenizi geçmiş iseniz illaki ücretide talep eder.
Hocam demo ücreti 4 bin tl idi sanırsam hiç dokunmadım. Vds vb test etim demo ücretten düşmedi. Baya araştırdım hiç borç yoktu ancak adsense hesabıma bağlandı bir şekilde. Faturalandırmayı devre dışı bırakıp tüm projeleri sildim veya devre dışı bıraktım dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.