içimi aydınlattnız hocam ama bişey daha sormak istiyorum blogspot siteyi wordprese aktardıgımızda kaybımız ne oluyor peki hocam ? her hangi
5-6 sene önce bloggerim vardı.
Aktarırken şöyle unuttum bayağı ama blogger etiketler wordpress kategori olarak geliyordu. Bir iki ufak teknik sorun oluyordu ama çözülebilecek şeyler.
Resimleri indirip hosta yüklemek lazım yazıları editlemek ama %100 olarak aktarılabiliyor. Kötü yani değil iyi yanı oluyor çünkü site hızlanıyor ancak siz yinede bir uzmana sorun çünkü ben 5-6 senedir kullnmıyorum belki değişiklikler olmuştur ama yinede sorun olmaz çünkü mesela bloggerin bir url link yapısı var aynısını Wordpress kalıcı bağlantılardan ayarlarsan yazı içlerine girip konuyu aktarınca site açılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam bloggerda panelde siteyi dışarı aktarma vardı onu wordpress xml içe aktar diyince konular geliyordu.
Ancak tavsiyem hiç blogger girme derim.
Netinternetten 170 tl ver bir hosting al En düşük paket.
Siteyi cloudflre üye yaparsan zaten trafik sorunun kalmayacaktır ayda 15 gb trafik bile olsa sana yeter çünkü cloudflare çok iyi trfik tutuyor host trafiğini harcamanı engelliyor. 1 senede 170 hiçbişey. Blogger girersen ilerde sorun yaşaman durumunda bide adam tututp onu hallettirmen gerekecek o yüzden en iyisi sağlam giriş yap.
Turhost veya netinternet dısında bir yerden host alma derim. Trafik konusuna takma 50 gb trafik hayli hatyli yeter
Cloudflare senin harcadığın trafik bandının %90hnını tutar. Siten 50 gb trafik yiyorsa cloudflare üye olursan 5-6 gb trafiğin ancak gider dolayısıyla ucuz bir hostingle bile idare edebilirsin. Diğer hostingleri önermiyorum çünkü kesilme mesilme her türlü sorun olabilir.
Netinternet veri merkezi ve fiyat uygun.