iGurler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet çok yüksek değil okuduğum makalelerde de yazıyor ama okuduğum makalelerde %kaç üstünü reddetmek gerektiğinden bahsetmediği için foruma sormak istedim, teşekkür ederim.
Disallowu hayatımda hiç kullanmadım.
şöyle yapabilirsin.
O pwli sitelerin footer kısmında bir link olur ve bir forma yönlendirir o formu doldurunca siten o pw sitelerin tümünden siliniyor. Ben o şekilde sitelerimi sildirmiştim sonra zamanla linkler silindi. disallow gerek yok yani bu arada o pw li sitelerin eklemediği site yok en popüler amazondan tut haber sitelerine kadar tüm siteleri kendilerine eklemişler.
Spam score gelince yaklaşık o skorun belirlenmesinde 27 tane değişken var. makale uzun kısalıgından tut link çıkışları kkonu adedine kadar birçok matematiksel hesaplaması sonunda oluşturuluyor. Mesela bir anda çok link al sonra alma bu bile yükseltebiliyor dolayısıyla buna takma siteyi geliştirdikçe o spam skor düşecektir. O pw siteleri dedim şekilde silersin. 100lerce var ama onların bir merkezi var. Footerda o link yer alıyor ordan siteyi remove silince tüm pw sitelerden kalkıyor site dostum.