Selamlar, geçtiğimiz gün
@muptezel; isimli kullanıcı tarafından bir kaçımız maalesef d******* bunlardan biri de bendim. Kendisi burada iş yapan evine ekmek götüren bir çok hocamızın hakkını yedi. Açıkçası bu olay beni de derinden yaralı çünkü ilk defa dol(an)dırıcılığa uğramıştım ve bu R10'da olmuştu normalde burada ticaret yapar iken referans bakar ve iletişime geçer hemen yapardık ki burası zaten öyle bir platform. Lakin aramızda maalesef ki iyi niyeti ve emeği hor gören bazı şeyleri basit sanan insanlar var umarım onların hepsinin soyu kurur da bizde içimiz rahat ticaretimizi yaparız.
Dolandırılan arkadaşlar lütfen şikayette bulunun şikayette bulunmak hiç zor bir şey değil. Emniyete gidip durumu izah edip ifade vermeniz yeterli olacaktır. Ondan sonrasında sizin yapacağınız hiçbir işlem yok sadece evinize döneceksiniz bu konu da hassasiyet göstermeniz diğer arkadaşlara da teşvik olacaktır ve bu gibi insanlar yakalanıp cezasını çekmiş olacaktır.
@MitiSen; Hocama ve
@left; Hocama'da çok teşekkür ederim yanımda oldukları için.
@muptezel; tarafından d****** şikayette bulunacak arkadaşlar var ise iletişime geçebilir onlara ne yapacakları hakkın bilgi paylaşabilirim.