tam olarak neden haksızım acaba sivil polislerin amacı zaten polis olduklarını anlamamaları için değil mi onlar amacına ulaştı ben de anlamadım işte. Polis kıyafetleri ile gelseydiler onlar söylemeden ben kimliğimi çıkartırdım zaten.
Sen kimlik sorduğunda, sana kimlik gösteriyorsa daha diretmeyeceksin. Senin kuzeninin yaşadığı olay istisna, seri katille karşılaşmak kadar nadir bir olay. Sivil polis için, polisi arayıp, araba hareket ettirdiysen bunun tabi ki karşılığı olacak, orada sana herkes emin ol ahmak gözüyle bakmıştır. Eğitim durumunu, iletişim becereni, halini tavrını bilmiyorum. Tek görebildiğim profil fotoğrafında elinde çay içerken poz veren saf görünümlü bir genç. Tüm bunlar beni %100 haksız olduğun konusunda ikna etti. Polislik çok değerli ve zor bir meslek. Herkes senin kadar şüpheci davransa bu adamlar iş göremez hale gelir. Sakın cimer'e şikayette bulunup bir şuursuzluk daha yapma, git paşa paşa cezanı öde. Bundan sonra daha dikkat et. İnsanları analiz yeteneğini geliştir. Sakın bana kızma, yaşça büyük biri olarak sana karşı net olmak zorunda hissettim kendimi.