Merhabalar kolay gelsin. Kasım ayında Redmi Note 8 Pro KVK garantili bir cihazımın ayıplı ürün olmasından ötürü garantiye göndermiştim ve anlaşamama sorunu üzerine ; Tüketici Hakem Heyetine şikayet ettim. Karara bağlandı ve telefonun değiştirilmesine karar verildi.

fakat; ben telefonu bir telefoncudan satın aldım ve dosyada telefoncudan şikayetçi oldum. Karar da şu cümle geçiyor. "... tarafından telefon geri alınarak (fatura bedeli 3200₺) ayıpsız misliyle değiştirilerek tüketiciye verilmelidir."

Benim anlamadığım. Bu cihazın sıfırı şuan yok. 128 GB Yeşil renktedir. Demem o ki. Bir üst modeli 128GB ve yeşil renk değil ise, bir sonra ki üst modelini mi verilecek. Çünkü ayıpsız misliyle denilmiş. Xiamio firmasına ulaştığımda bizimle alakalı bir durum yok dedi, hakem heyeti ise esnaf halledecek dedi. Ben de düşünüyorum ki hangi cihazı verecekler. Sonuçta renk herkes için farklı, hafıza desen düşük de mi verebilir. Telefoncu veya benzer durumu yaşayan kardeşlerim cevaplayabilir mi. Teşekkürler 🤍