oquzhane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çevremde ben dahil iş arayanlar var nereye gitseler eleman ihtiyacımız yok cevabı alınıyor, ülkenin olduğu durum çok vahim.Şunu diyebilirim çalıştığınız bir iş varsa kesinlikle ayrılmayın heleki bu devirde yenisini bulmak zor olacaktır..

edit: maaş beklentisi asgari ücret

ya işinizi kendiniz kuracaksınız yada çare avrupa ülkeleri. Türkiye son zamanlarda çok acayip bir yer oldu çalışanların 50 milyonu en az sigortasız çalışıyor. ama sistem patlama noktasına geldi devlet üniversite sınavı barajları felan kaldırdı ardından sınavda kalkabilir. amaçları biraz işsizliği baskılamak artık ne yazıkki eğitim bile karın doyurmuyor dünyada gelecek 15 - 20 yıl içinde eğitim ve iş konusunda baya bir değişikliklerin olacağını düşünüyorum. Türkiye ya bellli kesimleri maaşa bağlamak zorunda yada Yunanistandan beter durum çok yakın.

Birde dövizin hükümetin gitmesi ile düşeceğini söyleyenlere çok gülüyorum. Şimdi bana ak partili vs. diyeceksiniz ben Türkiyede hiçbir partiye oy atmam. işin gerçeği şu Türkiyede üretim namına hiçbirşey yok İsterlerse Bill Gates'i koltuğa oturttursunlar yine çöküşe mahkum ülke.