Bu forumda benim hakkımda insanlara dm atıp gıybet yapıp lisanslı dosyalarımı lisanssız satıyor onunla alışveriş yapmayın diyen bir takım genç delikanlı arkadaşlara sesleniyorum çekemediğiniz için aylardır kimle iş yapsam bir şekilde ulaşıp beni kötülemeye çalışıyorsunuz yapmayın çünkü çok iyi biliyorum ki zamanında hepiniz whatsapp üzerinden bana gelip ağlıyordunuz o nasıl oluyor bu nasıl oluyor o dosya var mı bu dosya var mı diye arkadaşlar kendi yaptığınız işi bir başkası yapmış gibi lanse etmeyin delikanlı olun biraz. Normalde açmayacaktım böyle bir konu ama içimden geldi buradan tüm delikanlı developer arkadaşlara sesleniyorum siz giderken ben geliyordum n-ull sitelerden aldığınız dosyalara reskin yapıp burada ben yaptım diye çıkışıyordunuz size ait olmadığını kanıtladığımızda da modlara ağlıyordunuz Arkadaşlar kendinizi çakal sanmayın hepiniz sırtlansınız. Burada sözüm ona bu cümlelerimin ve sözlerimin tam nokta atışı nereye gittiğini çok iyi biliyorum onlarda kendilerini biliyor üzerine alınacak olanlar zaten anında bu konuya gelip okuyanlar arasında kendini belirtecek adım gibi de eminim sizi gidi büyük RE-SKINciler READY-DOCUMENT'ciler sizi

iyi forumlar