Bakın hocam siz o insana bedava emek vermiyorsunuz , emeğin karşılığında orada çalıştığı süre içerisinde sizin işinizi görüyor bunun karşılığında, işletmeye değer katıyor işi bilsin veya bilmesin sonuçta işletme bünyesinde işletmeye hizmet ediyor dolayısıyla bu durumda size herhangi bir borcu olmuyor emek vs.
Neden öyle anladığımı da söyleyeyim yukarı da bahsettiğim sebepten dolayı size bir borcu olmadığı halde hâlâ bir beklenti içinde kaldığınızı gördüğüm için.
Ben birinin hayatını satın aldığımı söylemedim. Neden bu şekilde anladığınızı anlamadım.
Burada benim demek istediğim bir insana emek verip iş kolu öğrettikten sonra o kişinin seni yarı yolda bırakması. Deneyimli birini aldığınızda ise sizden ala işi biliyor ve direkt kazanmanızı sağlıyor. Ayrıca verdiğim örnek 1 kişi değil. 10 kişinin yarısı bu şekilde.