"R10 bilgilendirme konusunda ne kadar mağdur müşteri varsa ulaşsın iadeler yapılıyor hizmet verilmeyecektir diye belirttik hosting müşterileri haricinde hosting müşterilerinde istenildiği takdirde iade istenildiği takdirde hizmet verdik ve şikayetleri mağduriyetleri kaldırdık." yazmışsınız fakat ben kaç aydır beri r10 bile girmiyorum hani whatsapp numaralarıma kadar sizlerde mevcut hadi r10 geçtim hocam facebook üzerinde yazsaydınız benim de haberim olurdu ben sürekli aktif bir şekilde r10 gezen birisi olmadığım için bundan haberim yoktu.

Facebook konusuna gelirsem de "Aykut beyin r10 hesabı yokmuş sanırım ve facebook üzerinden ulaşmayı denemiş aktif facebook hesabı şuan için kullanmıyorum." demiş arkadaş fakat şunu unuttuğu bir şey var aktif kullanmıyorum dondurdum vs. vs. diyor da ben ona ulaşmak ve profiline girmek istediğim de "Bu İçeriğe Şu Anda Ulaşılamıyor" uyarısında görüyorum fakat aynı şekilde arkadaşımın tarafında bakarsak onda aktif bir şekilde göründüğünü ve arkadaşım ona yazdığı zaman anında dönüş yaptığını gördüm resimleri aşağı tarafa bırakıyorum sözü size bırakıyorum.

Can beyin profiline tıkladığım da ulaşamıyor diyor;

Messenger tarafında bakalım bide; (Bu kişiye Messenger'da ulaşılamıyor.) ne ilginç ki hesap dondurma yapmış fakat diğer fotoğrafta arkadaşım aynı şekilde profili aktif olarak gözüküyor.