Gayet normal bir fiyat istemişler. Sorun onların o parayı istemesi değil. Sorun onların tepesine bindirilen yükler. Burada tercih size kalıyor, eliniz yatkınsa tabii ki daha uyguna kendiniz yapmanız cok daha mantıklı. Mesela benim iPhone6 telefonum var. bir kaç kez ekranı kırıldı hep dışarıda yaptırıyordum. Bir seferinde orjinal kamerasını söküp başka kamera takmışlar, artık ekranı kendim değiştiriyorum. Hatta telefonun her şeyini öğrendim, tüm arızalarını kendim giderebiliyorum.

Dün bilgisayar kasasından değişik ses gelmeye başladı. Açtım tüm parçaları söktüm yok bulamıyorum. En son sesin powersupply de ki fandan geldiğini farkettim. Hemen aklıma değiştirmek geldi aradım bilgisayarcıyı sordum, 450 lira dediler takmasıyla birlikte. Dedim ben biraz bakınayım, açtım powersupply nin içini fanın sadece 1 kanadı kırılmış, güzelce yapıştırıp geri toparladım. Aynı zamanda tüm kasayı mis gibide temizledim, sonuç olarak daha güzel oldu ama tek sıkıntı bende 6-7 tane vida arttırdım, nereden söktüm bilemiyorum