Evet zaten görüşürdü hocam gecen yıldan beri ulaşmaya çalıştım fakat hiç türlü ne siteniz ne başka şeyleriniz çalıştığı için zor ulaştım sizlere amacım kötülemek vs. değil herkesin iadesini yapıp beni nasıl unutuyorsunuz oda ayrı konu zaten hocam gecen yıldan beri Facebook'da iletişim geçmeye çalıştım sizlerde dediniz evet doğru dediniz yakın zamanda tekrardan ayaklanma olacak dediniz sunucular alındı dediniz sizlere de güzellik yaparız demiştiniz ondan tekrar iletişim koptu en son "23.11.2021 12:47" iletişim geçip "selam" yazdınız bende size "23.11.2021 16:09 tarihinde merhaba hocam, buyrun hocam nasılsınız sunucular ne oldu hocam toparladınız mı ? bakıyoruz filan demiştiniz" yazdım tekrar koptu iletişim 19 aralıkta en son "hocam ben kullanmadığım sunucuya ne olacak acaba, 200-270 tl vermiştim size" yazdım ondan sonra bi baktım ne göreyim Bu kişiye Messenger'da ulaşılamıyor. engel atacağınıza deseniz keşke üstümde cebimde para yok hocam hani biraz beklerseniz size ödeme yapabilirim deseydiniz buraya kadar gelmezdi hocam. hadi parasını geçtim boşu boşuna 1 yılığımı yediniz hocam elimde 5-6 tane projemi çöpe gitti bunları kim ödemesini yapacak bir çok şirket ile borçlu durumdayım şuanda. Sizin orada ne yaşandı bilmiyorum fakat benim tarafımda ecbgames mağduru bir şekilde ortada kalmış durumdayım şuanda.