* Şikayetçi olduğum üye: @ecbgames;
* Şikayetçi olma nedenim: Gecen mayıs ayında vds aldık 1 yıl dolmadan kaçıp gitti ve 1 ay içinde ödeme yapacağını söylediler arayan veya mesaj kimse yok
* İlgili konu URL:https://www.r10.net/sanal-sunucu/272...rimerkezi.html (r10 özel yıllık indirimli vds konusun linki fakat pasif olarak gözüküyor)
* Açıklama ve kanıtlarım:

Kendisinden 260-270 tl kdv dahil yıllık ödemeli olarak VDS aldım. Gecen yıl sunucuya 2-3 gün girip ondan sonra erişim kopuyordu giremiyordum ondan sonra neden ne oldu ise ortalıktan gitti "hostingtürkiye" adı altında tekrar kayıt açın oradan devam edeceğiz dedik bende eyvallah devam edelim tabi dedim. Acil işlerim olduğunu ve kaç defa yazdığım da baya geç dönüş yaptılar üstüne üstlük herkese iadesini yaptık diyor fakat benim ücretim hallen ortalıkta yok ve muhatap olacak insan vs. bulamıyorum orada olan şirket sahibi mi onu da bilmiyorum Can bey ay sonuna kadar sizin ödemenizi yapacağız dediler hala ses solukları çıkmıyor. ücret yerine ürünü tekrar aktif edin hiç kullanamadım adam akıllı dedim dolar ve ekonomiyi baş göstererek böyle şey mümkün olmadığını %10-%50 indirim şekilde başka bir makine açarsanız indirim sağlarız dediler zaten böyle şey olsa neden sizinle iletişime geçeyim başka yere gidip orada taşırım.
Şimdi arkadaş hem hizmet vermeyip hem de ücretimi iade edeceğini söylemektedir ve geç geleceğini hizmetin geri açılmayacağını söylediler. Eşkiyalıktan öte bir şey değildir bu. Ücretimi iade etmezse cezalandırılmasını istiyorum hiç bir yerden iletişim kuramıyorum her yerden engellemiş ben engellemedim Facebook hesabımı dondurdum diyor fakat arkadaşımın hesabını girip profilini ekleyip sipariş dahil vereceğini söyleyen adam nedense bana dondurmuş gözüküyor nedense. Facebook konuşmalarımız mevcuttur istenirse Facebook sohbetlerini ve ödeme yaptığıma dair kanıt atabilirim.