Ben bır soz yazdım oraya kızılderılı sozu oku tekrar robert kolejı mezunu ecevıt hatta google dedın madem google ecevit r basınca dırek rocfeller bursu da çıkar benı
ve petrol sektoru onların elınde
bu ulkede 4 kez ecevıt 7 kez demırel basbakan oldu ecevıt chp den çıkıp demokrat partıyı ele geçırdı demokrat partı Asılan basbakan Adnan Menderesın partısı
bırde sunu soylıyeyım chp nın derdı ıktıdar olmak değıldır amacı kurumları ele geçırmekdır tekrardan askerıye hastane unıverst tut ptt turk havayolalrından tut mıt mustesarlığına kadar onlarca kuruma tam anlamıyla yerlesmek ıstıyor
ondan sonra kımın devlet baskanı olduğu veya ornek vereyım ptt thy mıt mustessarı basta kımın olduğu onemlı değıl olar ıcın
konu guncel sıyasete gırmedığı ıcın sorun gormuyorum mesajım da ama genclerın bu dedıklerımı kendınce yorumlaması gerekıyor
Sizin amacınız Siyası Propaganda yapmak kışkırtmaktır, düşüncenizi ve önerinizi sunmuyorsunuz direk kışkırtıcı ve kutuplaştırıcı yorumlar yaparak bir yeri suçluyorsunuz. Siz farklı yerden vuruyorsunuz 2013 yılında açılım yapıldı bilginiz var mı o donemde nerelere neler yerleşti o gün sesiniz neden çıkmadı. Adaletli konuşup değerlendirmek gereklidir.
İnsanlar gelip geçicidir baki kalan Türkiye Cumhuriyetidir.