Merhabalar. Şu an turuncu bir logo görünüyor hocam. Daha önce bende de görünmüyordu değiştirdiğim yeni resim olan. Başkalarına sordum 'bende yeni olan görünüyor' dediler. Sadece bende görünmüyordu o da bir süre sonra bende de görünmeye başladı. Siz logoyu tamamen silmek istiyorsunuz, belki bendeki gibi bir süre sonra olur. 🙂
4-5 gün önce denemiştim bekledim dediğiniz gibi belki geç yenilenir diye hala olmadı. Profile yüklemeye çalıştığım görselde çok büyük boyutlu değil aşağıdaki görselle deniyorum gene olmuyor. (2kb boyutunda) Rahatsız etmek istemem ama yardımcı olabilir misiniz sayın moderatör hocalarım. benim yapabileceğim daha fazla bir şey yok sanırım.
Hocam ben de bir deneyeyim dedim. Avatarımı sildim. Nasıl olsa yedeği var, tekrar yüklerim dedim. Avatarım bende yine görünüyor hocam. Sende de görünüyordur sanırım. Kodlamada onu eksik bırakmış olabilirler. Hocam şöyle de yapabiliriz isterseniz. Avatarı silmek yerine tamamen beyaz resim koy. Öyle de olur. Ya da temsili bir resim. Mesela aşağıdaki gibi bir resim yükleyebilirsin. Tabi telif gibi bir şey olur mu bilmiyorum. 🙂
@umityildrim; sizin ki görünüyor evet bende kalkmış şuan. ancak beyaz bir fotoğrafta denedim gene olmadı şanssızlık işte nasıl olduysa beni buldu

bende değişmiyor o şekilde de hocam.
Hayırlısı olsun hocam. 😊👍