birebir içeriğimi kopyalayıp hiçbir harf atlamadan kopyala yapıştır yapan bir siteyi benden bile üst sıraya koydu ardından site hala üst sıralarda sonrasında başlıklar aynı bazı kopya kısımları silerek içerisine anlamsız şeylerle doldurdu spam anahtar kelimeler ile ama hala benden üst sırada google bu kadar saçma bir yapay zekada
Bazen oluyor, spam siteler günde 10 larca içerik çekiyor bot ile,
Bu durum sürekli olunca Google bir noktadan sonra düzenli içerik giriyor gibi mi algılıyor ne yapıyor bilmiyorum,
Neyse bu ismi geçen site bizden bir miktar içerik çektiğini farkettim, sonra sizin dediğiniz gibi bizden daha üst sıraya geldiler, bazen Google gerçekten saçmalıyor. Sonra aynı içeriği yeniden yazdım, şu an üstte yim. Ama upraştırdı.
Sonrasında siteye link yönlendirme eklentisi kurdum, siteden çıkanları 10 sn daha içerde tutayım diye. onu kurunca, bizden bot ile içerik çalanlar da öne çıkan görseli çekebildiler sadece. İçeriğe tıklayınca direk bizim siteye geliyorlar, yönlendirme eklentisinin kodu ekstra olarak bu işe de yaramış oldu. O sayede makalenin metnini çekemediler, sadece başlık ve öne çıkan görseli alabiliyorlar. Diğer sitede başlığa tıklayınca Da bizim site açılıyor kısaca.