EmreKRMN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelişme:
Müdür geldi. İkimizi karşılaştırdı ve durumu bizzat anlattım. O da anlattı ve "beni sinirlendirdi, sanki astıyım gibi benimle oynamaya çalıştı" diyerek savundu.
Müdür hafif gülerek; "xxx abi, emre senden benden genç bir kardeşimiz, ceza yemiş yememiş bu bizi ilgilendirmez hatta bizim onu sorgulama yetkisi de vermez. Ben genel müdür olarak Emre'ye savunma tutulmasını gerek görmüyorum. Sizde (şefe) sinirlerinize mukayyet olun, burada kimse kimseden üstün değil. Siz sinirlisiniz diye de kimse sizin söylediklerinizi alttan almak zorunda değil, Emre iyi dayanmış!"
Şef: "Neye iyi dayandı ne yapalım yani gelsin dövsün çocuk bizi!"
Müdür: "Abi senin söylediklerin beni bile sinir etti. Sen burada şefsin, amirsin diye çocuk alttan almış ve çocuğu liseliler gibi çıkışa çağırmışsın. Amacının ne olduğu söyle bu odada ikinizi baş başa bırakayım bakalım neler olacak hepimiz izleyelim. Konu kapanmıştır, herkese iyi haftalar dilerim. Emre bey, işinizin başınıza dönebilirsiniz bu tarz şeyleri de kafanıza takmayın lütfen" diyerek odadan çıktım ve masamın başındayım.
Müdürünüz haklı bence. Olayı okurken lise yıllarım aklıma geldi.
Neyse sorun tatlıya bağlandıysa geçmiş olsun hocam umarım bir daha başınıza gelmez.