Herkese iyi haftalar dilerim öncelikle;
Buradaki konumda trafik cezası yediğimi anlatmıştım ve şirketten bir kişi (o gün yanımda olan arkadaşım aynı şirkette çalışıyoruz) herkese yetiştirmiş. Sabah masama oturduğumda ufak bir sorguya çekildim (bunlara neyse!); noldu yedin mi cezayı, aferin, sana müstahak olum ve en sinir gittiğim; DAYAKLIKSIN SEN, SENİ BENDEN BAŞKA DÖVEN OLURSA İÇİM ACIR diyen muhasebeci.

Ne diyorsunuz xxx bey siz? Dövmek vs. o biraz sıkar.
- sıkar mı? sen benim tokatımın tadına bakmadın herhalde, kimsin sende benimle böyle konuşuyorsun velet (yüksek sesle konuşma ve üstüme yürüdü)
xxx bey, sizinle de tartışmak istemiyorum.
- Olum harbiden döverim seni burada da bana kimse karışamaz. Öyle sıkar falan kimsin lan (ses yükseltti). Ben burada 15 yıldır çalışıyorum bana kimse burada karışamaz.

ve araya başka kişiler girdi işte onu sakinleştirdiler falan ama halen oturduğu yerden "çıkışta gel hele sen, seninle abi kardeş gibi konuşalım bakalım tabi sana da kim abilik yapacaksa" gibisinden konuşunca bende;
"bakın xxx bey, sessiz sakin Emre olmaya çalıştıkça üsteliyorsunuz. İster muhasebe şefi isterse müdür olun benimle bu tarz konuşamazsınız" deyince, onu alıp sigaraya falan çıkardılar sakinleşti sanırım.

Normal de gerçekten de sinirli bir yapım var ancak çalıştığım firma tamamen kurumsal olduğu için sessiz, sakin, süt dökmüş kedi gibi davranmak zorundayım ki bu işi kaybetmemem için ama gelin görün ki böyle arsız, kendini bilmezleri şef yapıyorlar.

Hakkımda "karşı tarafa kötü söz söylemekten" tutanak tutulacakmış. Bu işin sonu ne olur arkadaşlar?