R10 freelancer arkadaşlar dahil kendini kurumsal olarak niteleyen birçok firmanın izlemesi gereken bir video ve en çok dikkat edilmesi gereken kilit konulardan birisi bence.
Mesela bir ay önce falan bir firmaya kendilerinden hizmet almak niyetiyle yazdım (Hizmet bedeli ne olursa olsun ama ufak bir tutar değil).
Ancak öncesinde hizmet almak için değil de hizmetleriyle ilgili sadece bilgi almak istediğimi belirttim. Bunun üzerine firma oldukça ilgisiz bir şekilde tavır sergiledi. Hatta son mesaja cevap bile vermedi.
Ben o paraya bana hizmet verecek bir firmayı mutlaka bulurum ancak kendileri bizim gibi sadık müşterileri kazanmak için belki de tutarx5 maliyetle sahip olabilir. Sadece tavırlardan ötürü gerçekten şirketi büyük zararlara sokabilirsiniz.
Bu arada emeğinize sağlık güzel bir video faydalı bir konu. Teşekkür ederiz.
Öncelikle yorumunuz için ben teşekkür ederim. Dedikleriniz çok doğru.
İletişim sadece gelen müşteriye satış yapmak için kullanılmamalı.
Bir keresinde biri benimle iletişime geçti. Konuştuk ettik falan.
1-2 ay sonra baktım ki bana birini yönlendirmiş iş olarak. Yani benimle konuşan kişiyle hiç iş yapmadık.
Ama bi noktada aklına ben gelmişim ve beni önermiş.
New Relic bir SaaS şirketi. Ücretli servisleri var ve ücretsiz de denemeleri mevcut.
Bir kişi ücretsiz olan toolu kullanmasına rağmen günlerce destek birimine mesaj atmış. Yardım istemiş bazı konularda.
Ve tıpkı ücretli müşteri gibi ilgi göstermişler.
Biraz insancıl, iletişime açık ve karşılıksız destek konusunda cömert olmak gerekiyor. O yüzden tüm söylediklerinize harfiyen katılıyorum.