Çekilişimiz sonuçlanmıştır. Sonuçları ve katılan herkesi burdan görebilirsiniz: https://analiz.r10.net/cekilis-araci/DAUqv3v51644996641

Bu sonuçlara göre kazanan arkadaşlar @griX; @muratkinq60; bana işkolunuzla beraber PM atarsanız tanıtım yazınızı girelim 😇 Katılan herkese teşekkürler.

Öncelikle herkesin sevilip sayılacağı 1 yıl olsun, ben de 14 Şubat vesilesiyle işine aşık olan siz değerli forum üyelerimize "Ekşi Sözlük tanıtımı" hediye etmek istedim.

Bu tanıtım sayesinde web sitenize Türkiye'nin en büyük referans sitesinden tamamen organik ve muhteşem geri dönüt potansiyeli bulunan bir backlink alabilir, iş sektörünüzle ilgili bir başlığa markanızla ilgili harika bir referans yorumu bıraktırabilir veya kariyenizle alakalı bir entry yazdırarak PR etkisiyle uçuşa geçebilirsiniz.

Bu hizmeti yoruma "KATILDIM" yazan 2 forum üyesine çekilişle hediye etmek istiyorum.

Çekilişi R10 çekiliş aracı vasıtasıyla gerçekleştirip, 15 Şubat Salı günü 23.59'da açıklayacağım. O saate kadar katılım sağlayabilirsiniz.

ÇEKİLİŞİ BEKLEMEDEN BU GÜZİDE HİZMETTEN YARARLANMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BURAYA TIKLAYARAK SATIŞ KONUMA ULAŞABİLİR, ONLARCA REFERANS YORUMU VE İŞ KALİTEMİ GÖREBİLİR, İLETİŞİME GEÇEREK HİZMET ALABİLİR.

Herkese bol şans.