hocam 2 çift muhabbet kuşu ile 85-90 adet muhabbet kuşu üretimi yaptım amacım üretmek değildi ama zamanla deneyerek hobiye dönüştü masraflar falan olunca hobiyi bıraktım üst düzey tecrübeye sahibim yumurtası sıkışıp doğurttuğum muhabbet kuşları vb çok şey yaptım öncelikle gayet iyi gidiyosunuz size daha iyi alışması içinde aynayı çıkarabilirsiniz kafesi çok küçük tercih etmeyin ilk aşama ellenmeyi sevmezler ama sevmiyolar diye almayı bırakmayın elinize sürekli sevin kaşıyın zamanla size musallat olacaktır tam konuşma aşamasında youtube videoları mevcut 1 saat boyunca babacık diyen videolar vb açıp dinletin uzunca telefonu yanında bırakın hem konusurda baya eğlenceli bir vaktiniz olur en büyük tavsiyem hem sağlıklı hemde uzun yasamasına yardımcı olur mama yapın ara sıra size uyguladığım mama tarifini anlatayım muhabbet kuşu üretimi yaparkende ciftlere veriyordum hem çifteleşmelerine yardımcı oluyor hemde yavruları olan çiftlerin yavrularını doyurmasında ve sağlıklı olmasına yardımcı oluyor kuşunuza muhakak haftada 1-2 kere bunu yapın hem çok fazla sevecektir görebilirsiniz hemde çok sağlıklı olur

TARİF
- 1 adet yumurta haşlayın ve rendeleyin
- havuç rendeleyin suyunu sıkın suyunu dokun rendesi kalsın
- cici bebe toz haline getirin
- 12 tahıllı bebek maması alın toz şeklinde
bunları 1 kus icin miktarını kendinize gore belirleyin karıştırıp hepsini ic ice verin afiyet olsun
😋

bu mama sizin küçük yavrunuz için üretim yapanlar için farklı bir tarif verebilirim isterlerse