Sizin bu yaptığınız aslında saygısızlık!. İstersen cevap yazmayabilirsin.
Başına gelen case'leri yazmazsan çözüm önerileri ya da sorunları tartışmazsan nasıl etkili ve güncel çalışmalar yaratabilirsin. Düzeltme yapabilecek öneride bulanabilecek bir arkadaşımız olursa belki maliyet de konuşulur.
Uzmanlık demek sizin anladığınız şekilde sadece para kazanmak değil, ilginç sorunlara paylaşım yapmayı da kapsıyor.
Yaptığımın saygısızlık olduğunu düşünmüyorum. İstediğiniz olay bir analiz süreci. Bu süreçte backlinkler incelenecek, bu backlinklerin nasıl alındığına bakılacak, sitenizin teknik optimizasyon durumuna bakılacak, içerikler incelenecek, kategori yapısı incelenecek, eklentiler ve tema incelenecek. Bu problem tek bir sorundan dolayı oluşmaz.
Uzmanlığın tanımını sizden öğrenmeme gerek yok, yıllardır bu alanda hizmet veriyorum zaten. Forumda vermiyorum sadece.
Forumda SEO konusunda son yıllarda çoğu kişiye de destek verdim ancak istediğiniz konuda ücretsiz destek bulmanız imkansız veya bulsanız bile etkisini göremezsiniz. Forumda SEO hizmeti veren bir sürü kişi var, ben hariç herhangi birine yazarak hizmet almanızı tavsiye ediyorum.
8-9 Aylık bir sitenin hiç trafik almaması ve bu şekilde ortalama konumunun düşük olmasının arkasında kötü backlinkler ve teknik sıkıntılar vardır.