Selamlar,

Kapalı bir mağazanın kalan sweatshirtlerini aldım ve r10'daki üyelere dropshipping için sunacağım tamamen ücretsiz olarak katılabileceksiniz!

Bilgilendirmek; Bu konu altına bilgi istiyorum yazarsanız size gerekli bilgileri gönderirim. Bana telegramdan (Kendi müşterilerim ile ilgileniyorum) yazmayın.
En basit şirkete sahip dahi olmasanız dolap-gardrops üzerinden satabilirsiniz

Umarım herkes kendine bir kazanç sağlamış olur

1) Ürünlerin devamlılığı yok
2) Bedenleri bilmiyorum hepsinin vardır çünkü sayacak vaktimiz yok kendi işlerimize odaklıyız
3) Aynı gün kargoya veriyoruz
4) Ürünler etiketli ve yeni

( Bu ürünler bittiğinde tekrar gelmeyecek eğer devamlı ve yeni ürün arıyorsanız altaki konumuzdan ekibimize katılabilirsiniz)

Sürekli yeni ürünler ürettiğimiz, üretim fiyatından sağladığımız ekibe katılmak isterseniz bu konuma göz atabilirsiniz.
Maliyetsiz EK GELİR - Cuma Günün Kadar Geçerli Fiyat!
( Yarın başlayacak çok satan bir ürünümüzün bizim dahil ürettiğimiz fiyatın altına vereceğiz çünkü amacımız dolap için söyliyim bizim ekibe satılanların çoğu dolapta satış yapmakta dolapta hızlı kargo ve mağaza satış oranı önemli bu oranı bu ürün sayesinde en yüksek satarak diğer ürünlerden iyi kar marjı almalarını sağlıyacağız katılmak istiyenler şimdiden kampanyalı fiyattan katılabilir)

Göktuğ tarafından sağlanan otomatik ürün ekleme hizmetlerinde ekibe katılanlara %25 indirim
Dolap Otomatik Ürün Yükleme Paneli ⭐ Satışlarınızı arttırın! ⚡ UrunEkle.site Açıldı!

Bilgi; Bir ürünü 1 defa eklediniz direk bırakmayın aynı ürünü gerekirse 100 defa ekleyin ön plana alacaktır zarar vermez aşırı hızlı yapmayın ancak
Satış yapanların %80 i bu yöntem ile satış yapıyor

Herkese bol kazançlar şimdiden!