Haftada en az 50 kişi bu şekilde davranıp, saatlerimi boşa harcamama sebep oluyor...
Benimde başıma geliyor. Ancak işte müşteri veli nimettir diyerek birşey diyemiyorum, demiyorum.
Ha birde ticaret yapıp ticaret puanı vermeyenler oluyor rica ediyorum itibar açısından itrader önemli bir ticaret puanı verin diye görüyorlar ama yok.
bazı forum üyelerinde maalesef iş ahlakı yok. bilinç yok . düzelmezde bitmezde maalesef
Tamamen terbiyesizlik hocam, whatsapp ve DM de çok yaşıyorum.
Merhaba diyip hiç dönmeyeni de gördüm hocam. İnsan ayıp olmasın, abes olmasın diye bir dönüş yapar. Dalga mı geçiyorlar bilmiyorum.
Yanıtlar, değerli düşünceler için yazan tüm forum dostlarıma teşekkür ederim. Kesinlikle çok yüksek meblalar da konuşsak artık numaramı paylaşmıyorum. Özellikle numara toplayanların da olduğuna inanmaya başladım çünkü. Bu bahsettiğim arkadaşların bir ileri versiyonu da basit bir iş alırken saatlerce bir şeyler sorup fikir işçiliği bekleyenler. Lütfen, işimiz zaten bilgi ile yapılan işler. Bundan para kazanıyoruz. Emin olun zamanımızı verimli harcamamız çok önemli herkes gibi. Lakayt tavırlarla ne vaktimizi ne de emeğimizi çalmayın lütfen…