Hocam isterseniz kendi durumum ile ilgili kayıtları size atabilirim. Bende mecburen bu firmayla çalışıyorum. Bu firma ile ilgili ilk açılan bir konu değil bu daha öncede fiyat politikası "tek yıl değil her yıl x fiyattan." ile ilgilide konu açılmıştı. Arkadaşın dediği gibi firmanın değil ben çalışanlarla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Çalışanlarda doğrudan firmayı bağlar yani firma sorumludur. Ama sizde yazmıyorsa yalan atıyor diyorsunuz aynı duruma siz düşseniz domaini ifşalarmısınız(şahsen ben şikayet konusu bile açmadım) ? Bunun yapan whois bilgilerini sizce düşünmezmi ? Arkadaşa firmayı itham ettiği için yorum yapıyorsunuz , ama aynı şekilde siz arkadaşı itham etmiş oluyorsunuz. Biraz empati yapın aynı duruma sizde düşebilirdiniz. Ayrıca diğer yorumlardan anladığım kadarıyla kimse .tr domainlerin politikasını bilmeden direk trabise bağlayarak yorum yapmış. Direk bu şekilde birilerinin üstüne gitmek yanlış. Arkadaşın bahsettiği durumda kanıtlama lüksü yok. Domain rezvizeye alındıktan sonra wohis bilgisi yazmaz.
insanlar bir konuya girmeden önce başlığa bakıyor orda
*********** firmadır diyor ordaki yıldızların ne olduğunu herkes anlamıştır.
Firmanın vermiş olduğu sözler fiyat politikası bu konu ile alakalı değil.
Arkadaşın burda demek istediği bir nevi hırsızlık açıkça belli.
Özelden yazıyorum sizede diyebilirdi.
Demek zorundada değil
Fakat bu forumda bir çok kişi ODTÜ ye güvendiği için METUnic ile çalışıyor.
Ben o firmanın elemanı veya ortağı değilim neden onu savunmak isteyeyim.
Bende o firma ile çalışan domainlerimi orda tutan birisiyim.
Haliyle birisi bu firmayı suçluyor ise sordum doğal olarak.
Herkes zaten TRABIS açılmadığı için gergin Ocak dediler Şubat yarısını geçti.
KVKK gereği zaten com.tr domainlerde Ad Soyad çıkmıyor
ayrıca kayıt işlemi tamamlanıncaya kadar hiç bir şey çıkmaz
Tekrar yazıyorum arkadaşın üstüne gitmiyorum neden gideyim
ortada bir suçlama var bende sordum hepsi o