Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum bu RankMath çok büyültüyorlar.
Adında seo var diye seo eklentisi var diye yere göğe sığdıramıyorlar.
Ben kendimde kullanıyorum ama buraya detaylı inceleme yapsam binlerce kelime sürer ve aslında hiç bir halta yaramadığını görürsün
Bu kaday hypelenmesi bende aşırı antipati oluşturdu

Şimdi bu eklenti yazıya bir puanlama veriyor ama hiçbir halta yaramıyor isterse %0 puan al yazı iyiys 1.ci sırada index alırsın. O puanlamanın hiçbir önemi yok.
Yok content Al mış yok focus anahtar kelimeymiş hepsi göz boyama.
Kelime başıda anahtar kelime geçir sonda geçir vs vs . Sen kendine bir şema yap ona göre yazını düzgn yazarsın zaten. Bunları çok abartıyorlar.

Kullandığı şemantik yapı basit. Kendi şemanı oluşturabiliyorsun ama o oluşturma menüsü çok sıkıntılı ben kendim not defterinde 5 dakikada istediğim şemayı kodluyorum

Bunun2 kullanım amacı var biri sitemap, diğeri konu isim değişinkikleri.
Mesela makale başlığı var birde aranma motorunda gözüken indexlenme başlığı bunada seo title deniz bunlarda oynama yapmak için kullanılan eklentilerden biri. Yoast filan hepsi aynı işi görüyor Ama bu forumda seonun sesini bilmeyen kişiler öyle bir eklentiyi hyplyor ki sanki tek başına eklenti siteyi 1.ci sıraya çıkarcak hitleri arttıracak öyl bir olay yok

Gelelim bloggera hiçbişeye ihtiyacın yok yazını yaz ama bir sitenin iyi bir yere gelmesi ve yazdın yazıların ilk 1-23 indexlenmesi için sitenin en az 1 sene yayında olması ve güçlenmesi gerekiyor. Düzenli yazı yazmak lazım en az içinde 200 300 doyurucu yazı lazım. Yani bu tarlada bişey yetiştirmeye bağlı. Hemen yetişmez.

Ben bundan birkaç sene önce Rank math çok iyi görüyordum şimdi birçok şeyde uzman laşınca bana çöp geliyor açıkçası Çok fazla spoiler vermek istiyorum ama sonuç takma fazla eklentilere. İster yoast kullan ister allinoneseo bir fark yok.
Çok güzel yazmışsınız messi hocam ellerinize sağlık teşekkürler 😊 hazır sizi bulmuşken bişey demek istiyorum çoğu kişide bu sorunun cevabını bulamadım.

Blogspota verdiğimiz emeği wordpress e versek yine kazanç ve istatik konusundan bir farklılık olur mu hocam ? Eklentiler çünkü çok büyümeyin diyorsunuz mesela ama çoğu arkadaş wordpresin blogspottan daha çok kazandırdigini söylüyor çünkü eklentileri var ek yardımcı olan

Sitemede bakarmsiniz hocam yayın yok yalnız

www.temeldinibilgiler.com