Bende METUnic ile çalışan birisiyim.
Arkadaş çıkıp firma hakkında karalama yapıyor.
eğer kötü bir şey var ise bilmek benimde hakkım.
lafı ortaya atmak olmaz.
kimsenin kimseye yüklendiği yok.
madem firmayı karalıyor söylesin bizde bilelim.
o zaman herkes çıksın yazsın öyle saçmalık mı olur.
domainin ne olduğunu bile yazamıyor.
yazamıyor ise yalan atıyor.
Hocam isterseniz kendi durumum ile ilgili kayıtları size atabilirim. Bende mecburen bu firmayla çalışıyorum. Bu firma ile ilgili ilk açılan bir konu değil bu daha öncede fiyat politikası "tek yıl değil her yıl x fiyattan." ile ilgilide konu açılmıştı. Arkadaşın dediği gibi firmanın değil ben çalışanlarla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum. Çalışanlarda doğrudan firmayı bağlar yani firma sorumludur. Ama sizde yazmıyorsa yalan atıyor diyorsunuz aynı duruma siz düşseniz domaini ifşalarmısınız(şahsen ben şikayet konusu bile açmadım) ? Bunun yapan whois bilgilerini sizce düşünmezmi ? Arkadaşa firmayı itham ettiği için yorum yapıyorsunuz , ama aynı şekilde siz arkadaşı itham etmiş oluyorsunuz. Biraz empati yapın aynı duruma sizde düşebilirdiniz. Ayrıca diğer yorumlardan anladığım kadarıyla kimse .tr domainlerin politikasını bilmeden direk trabise bağlayarak yorum yapmış. Direk bu şekilde birilerinin üstüne gitmek yanlış. Arkadaşın bahsettiği durumda kanıtlama lüksü yok. Domain rezvizeye alındıktan sonra wohis bilgisi yazmaz.